Daily Archives: September 6, 2007

Watertoevoer

Published by:

240130223_ea3c92a0a6_m.jpgDe wasmachine van Sidney, die we eergisteren met de hulp van bovennatuurlijke krachten naar de derde verdieping hebben gesjouwd, kon niet worden aangesloten omdat de slang voor de watertoevoer ontbrak. Daar gingen we om, vandaag, bij Brico.

Brico is vernieuwd. Nieuwe vloeren, verlichting en logo’s hadden de boel bijna kunnen opfleuren.

We hebben gevonden wat we zochten. Alleen is het gedeelte dat aan de kraan geschroefd wordt van plastiek. Rampzalige gedachten kwamen in me op. Een wijd opengedraaide kraan… op de derde verdieping… de volle leidingdruk op een plastieken bevestiging…

Computer

Published by:

In retro: woensdag 5 september 2007

Ik heb de hele dag gespendeerd aan het installeren van Windows XP op een AMD van 1,2 Ghz. Ik ben uitgeput.

Wasmachine

Published by:

In retro: dinsdag 4 september 2007

Een goeie vriend van me, Sidney, is nog niet zo lang geleden teruggekeerd uit Griekenland. Hij werkte daar in de horeca als entertainer, maar kreeg na een paar maanden heimwee. Ik kan er niet over meepraten, want ikzelf heb nog nooit heimwee gehad.

Terug in Antwerpen was hij op een ander adres gaan wonen en ging ik helpen verhuizen. Het lot wilde dat alles al verhuisd was toen ik er aankwam. Er stond alleen nog een loodzware wasmachine te wachten die nog naar de derde verdieping moest.

Sid is in één van die herenhuizen gaan wonen die hoge plafonds hebben. Dat wil dus zeggen dat de derde verdieping erg hoog is. Een doos theelichtjes naar boven brengen was een uitputtingsslag. En daar stond een wasmachine die wel aan de grond gelast leek te zijn, zo zwaar.

Ik heb verder een fijne dag gehad 🙂